SolviQ

Solceller för attraktiva bostadsrättsföreningar

Minskade driftskostnader och en grön profilering är båda attraktiva faktorer för boende i en BRF. Genom att vara med i solcellsrevolutionen lyfter ni föreningens anseende och ökar möjligheterna till en god framtida ekonomi.

Solcellspresentation på plats hos er

Är du boende eller medlem i en bostadsrättsförening? Då har du möjligheter att sänka era gemensamma driftskostnader och stärka er profil som ett hållbart boende. Det ger både ett högre fastighetsvärde samt mer attraktiva lägenheter vid en försäljning. Vi på SolviQ har stor erfarenhet av att berätta om solcellernas fördelar och kommer gärna ut vid ett av era styrelsemöten för att berätta mer och svara på frågor. Kontakta oss redan idag och boka upp en tid.

Långsiktig trygghet

Att äga solceller är för det mesta bekymmersfritt då anläggningen kräver minimalt underhåll. För att optimera anläggningen kan det dock vara bra att se till så växelriktaren alltid jobbar med den senaste mjukvaran samt att kablage och färstanordningar kontrolleras med jämna mellanrum. Vi har flera olika nivåer på servicepaket där du väljer allt från att vi övervakar din anläggning online, till att komma ut och tvätta dina paneler en gång per år. Fråga oss gärna mer om du vill få mer info om våra serviceavtal.

VAD HÄMTA HIT?