SolviQ

Din lokala och långsiktiga solcellspartner

SolviQ hjälper dig hela vägen, från första tanke till färdig solel

Vårt stora intresse är solenergi och hur den kan användas för att skapa en mer energieffektiv värld. Vår passion är att hjälpa våra kunder så de också kan vara med på resan mot en fossilfri värld. Det är stora ord, men solen erbjuder stora möjligheter! Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket och utbildar kontinuerligt vår personal för bästa kvalitet och säkerhet.

Vi finns nära dig

Våra rådgivare, montörer och servicetekniker utgår från Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg med omnejd. Vi blir en stark lokal och långsiktig partner för att kunna hjälpa dig på plats om du behöver support även efter att vi monterat solceller, laddare och övrig utrustning.

Du får del av vår kunskap

Solenergi och energieffektivisering är det vi brinner för. Vi delar gärna med oss av vår kunskap så att du som kund får ut mesta möjliga nyttan av den nya tidens energilösningar. Vi lägger stort fokus på att stötta våra kunder i processen med att söka bidrag och ta tillvara på andra ekonomiska möjligheter så som elcertifikat och ursprungsgarantier.

Vi har världsledande produkter

I en bransch som ständigt utvecklas krävs att produkterna vi monterar håller i längden och är av senaste snitt. Därför har vi valt att samarbeta med Rexel som är en av världens största elgrossister. Det ger dig ett tryggt ägande med gedigna garantier och tillgång till de bästa varumärkena.

Rätt behörighet och hög säkerhet

Rätt behörighet, säkra arbetsplatser och installationer vi själva kan vara stolta över är viktiga faktorer för oss. Branschen är fortfarande ung och det finns många lyckosökare. Med oss som partner behöver du inte oroa dig för tvivelaktiga kabeldragningar eller rena säkerhetsbrister. Vi är naturligtvis registrerade hos Elsäkerhetsverket.