SolviQ

Elbilsladdare - Installerat och klart

Fyll bilen med energi. Vi har elbilsladdaren för dina behov!

Försäljningen av elektrifierade bilar har exploderat. Möjligheten att både spara pengar och miljö lockar fler och fler att ställa om från fossildrivna bilar till laddhybrider och elbilar. Vi kan erbjuda dig färdiga laddlösningar med allt från installation till support och ger dig råd kring vilken laddare som passar dina behov bäst. Har du solceller på taket vill du antagligen ha en laddare som väljer solen som energikälla när det är möjligt. Men även utan solceller är en elbilsladdare en bra investering då den ser till att din bil laddas på ett säkert, och snabbt sätt. Nedan har vi satt samman två exempel på elbilsladdare, men vi kan naturligtvis sälja och installera även andra modeller om du har behov utöver det vanliga. Välkommen in till vår EnergyStore by Solviq på Ladugårdsvägen 27 i Trollhättan för att se aktuellt utbud av elbilsladdare.

Zappi - För dig med solceller

Zappi elbilsladdare tillverkas av företaget MyEnergi som tagit världen med storm de senaste två åren då det tidigt såg behovet av att kunna anpassa laddningen till alternativa energikällor. Många företag går nu i MyEnergis fotspår, men med Zappi elbilsladdare håller företaget fortfarande täten då pris, funktion och design är i en klass för sig.

ZAPPI V2

– 3 Fas, 22 kW
– Inklusive lastbalansering
– Förberedd för solcellsladdning

Kontakta oss för aktuella prisuppgifter

Garo - Säker och effektiv laddning

Garo, med rötter i svenska entreprenörsstaden Gnosjö utvecklar och tillverkar innovativa produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden. I deras sortiment finns allt från de enklaste 1-fasladdarna till fasta laddstolpar för publik användning.

GARO

– 3 Fas, 22 kW, utan sladd.
– Förberedd för Smart Card modul för uppkoppling mot nätverk.
– Lastbalansering finns som tillval.

Kontakta oss för aktuella prisuppgifter