SOLCELLER

Grön och ekonomisk energi från solen

Ta vara på den rikliga energin som flödar från solen och bidra till den gröna omställningen, samtidigt som du sänker dina elkostnader. Att installera solceller är en långsiktig investering för både miljön och din plånbok. Vi på Solviq har sedan 2018 installerat solceller med stor framgång och får goda omdömen från kunder, besiktningstekniker och försäkringsbolag. Anlita oss för ett tryggt och säkert solcellsägande!

Våra installationer har hjälpt hundratals hushåll att minska sina elkostnader och sitt koldioxidavtryck.

Vi använder endast de bästa materialen och teknologierna för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet.

Våra experter hjälper dig genom hela processen, från rådgivning och installation till efterföljande support.

Produkter från ledande tillverkare.

Vi använder endast produkter från ledande tillverkare med goda garantier. Våra solceller kommer från tillverkare så som Longi, Trina, Aiko med flera. För växelriktare och energilager använder vi oss av utrustning från en mängd olika tillverkare, så som SAJ, Growatt, Huawei, Fronius, Solaredge och Ferroamp. Vi har tillgång till de flesta märken och anpassar valet utifrån dina behov och önskemål.  

Om du vill se produkterna i verkliga livet före installation är du varmt välkommen in i vår EnergyStore för att se vår utställning av solceller, elbilsladdare, energilager och annans solcellsrelaterad utrustning.

Läs mer om vår EnergyStore här!