SolviQ

EnergyStore by Solviq

Hör av dig till oss med frågor om solceller och elbilsladdare. Du kan också besöka oss på plats i vår EnergyStore by Solviq på Ladugårdsvägen 27 i Trollhättan. Vi har öppet tisdagar & torsdagar 09.00 - 17.30 samt lördagar 10.00 - 14.00. Övriga tider tar vi gärna emot tidsbokade besök. Ring 0520 - 121 21.

Kontaktuppgifter

Längre ner på sidan hittar du kontaktuppgifter till våra säljare.

Övriga frågor

För övriga frågor så som ekonomi, administration och marknad. Skicka ett mail till info@solviq.se så återkommer vi så snart vi kan.

  Kontaktformulär

  Har du frågor om solceller, eller vill du redan boka ett hembesök för uppmätning och offert? Kontakta oss direkt på telefon, e-post eller via detta formulär så återkommer vi inom kort.

  Tack för att du kontaktar oss på SolviQ!

  Tomas Ivarsbo

  Tomas har ett stort intresse för solenergi och stenkoll på branschnyheter som han gärna delar med sig av. Förutom att hjälpa våra kunder med val av utrustning klättrar han också på taken för att säkerställa så att vi lever upp till vårt goda rykte. Han hjälper gärna våra kunder med frågor som uppkommer efter att anläggningen är monterad och i drift. På fritiden är det inte ovanligt att du möter honom på vägen med hästen på släp.

  Kontakta Tomas
  Tomas Ivarsbo

  Installationsansvarig

  Thomas Larsson

  Thomas är en fena på att projektera våra anläggningar och ger gärna goda råd för din solenergilösning. På fritiden sportar han och då helst i en padelhall eller ute på havet med kitebräda.

  Kontakta Thomas
  Thomas Larsson

  Projektör/Rådgivare solenergi